• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

AYTM

Merken
Kleur

AYTM

Luxueus, Deens design

 

AYTM wil luxueus, Deens design een nieuw perspectief bieden voor toegewijde enthousiastelingen met een passie voor individuele stijl en interieurdesign.

 

Gran Living

 

Het is het koppel Kathrine en Per Gran Hartvigsen die achter het merk AYTM staan. Het koppel runt samen het bedrijf Gran Living sinds 2004. Vanaf de oprichting ontwierp en importeerde Gran Living kwaliteitsvolle interieurobjecten voor grote interieurmerken en heeft het bedrijf verreikende ervaring met het trendspotten, ontwerpen en produceren van huiselijke interieurartikelen. Deze ervaring moet duidelijk naar voor komen in de oprichting van AYTM.

 

Een eigenzinnig interieur met AYTM

 

Met de artikelen van AYTM maak je een statement. De grote, ronde Circum spiegels met een diameter 70, 90 of zelfs 110 cm trekken onmiddellijk de aandacht in een ruimte. De prachtige kandelaars in marmer en goud vormen een echte eye-catcher op je tafel, dressoir of schouw. De globes in glas presenteren een huisgeur op een subtiele, heel decoratieve manier. We kunnen nog even doorgaan, maar raden je aan om de AYTM-artikelen zelf te ontdekken op onze website.

 

Duurzaam ondernemen

AYTM heeft het UN Global Compact onderschreven. UNGC is een strategisch initiatief voor bedrijven die zich ertoe verbinden hun bedrijfsactiviteiten en -strategieën op één lijn te brengen met de tien universeel erkende principes op het gebied van mensenrechten, arbeidsnormen, milieubescherming en corruptiebestrijding. Jaarlijks moet een voortgangsrapport ingediend worden.