• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

nordal

Merken
Kleur

nordal

Nordal helpt jou een thuis creëren met karakter en persoonlijkheid

Jouw thuis is persoonlijk. Het weerspiegelt wie je bent en wat je liefhebt. Nordal wil je inspireren om de typische huiselijke genegenheid en authenticiteit te creëren. Met als resultaat een instant thuisgevoel!

Benadruk jouw eigen stijl

Het persoonlijk inrichten van je thuis is een innerlijke zoektocht. Nordal adviseert om je hart te volgen wanneer je jouw thuis aan het inrichten bent en enkel te kiezen voor dingen die jou gelukkig maken! Dit is ook de filosofie dat het Deense merk nastreeft wanneer ze nieuwe collecties ontwikkelen. Dit maakt hun stijl zo eigen en uniek.

Nordal is van mening dat geweldig design een functioneel doel heeft. Met Nordal krijg je een esthetisch design dat een verschil in je dagelijks leven maakt. Tegelijkertijd betekent kwaliteit alles voor Nordal. En dat van het begin sinds hun start in 1991.

Kies met jouw hart, dat is hoe Nordal het doet

Nordal gelooft in duurzame oplossingen met inspiratie in trends en tendensen maar ze laten er hun niet door dicteren. “Het gaat er niet om te doen wat iedereen doet. Het is meer een kwestie van je hart volgen met oog voor detail en functionaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om karakter en persoonlijkheid toe te voegen aan je huis”