• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

O My Bag

Merken
Kleur

O My Bag

Handtassen en accessoires die de wereld een beetje beter maken

Voor O my bag zegt het etiket ecovriendelijk enkel iets meer over hoe de producten worden gemaakt, geenszins is het een indicatie voor hoe de artikelen eruitzien en hoe ze voelen. Want O my bag wil niet inboeten aan kwaliteit en stijl. Oh nee, ecovriendelijk gaat samen met kwaliteit en stijl

Vraag je je af of de tassen van O my bag wel design zijn, neem dan vlug een kijkje in onze webshop, dan weet je het wel! Je bent ook welkom in de winkel natuurlijk, waar je het leder met al je zintuigen kunt gewaarworden: zie, voel, ruik, hoor de tassen en wellicht zal je hun producten ook smaken.

O my bag maakt tassen die er ons niet alleen goed doen uitzien, maar ons ook goed doen voelen. Vintage kan modern zijn, klassiek met een hoekje af kan ook, minimalisme kan nog altijd wat kleur gebruiken en ecovriendelijk is modieus! O my bag gelooft dat ze de wereld kunnen veranderen, tas per tas. Toppers zijn de Fly Violet, de Emily en de Josephine handtassen.

Eco leder

De O My Bag artikelen worden ontworpen in Nederland en handgemaakt in Kolkata, India, door gecertificeerde Fair Trade organisaties. 

De lederhuiden komen ook uit Kolkata, India en de huiden worden gelooid zonder gebruik van schadelijke, chemische stoffen, wat ze tot eco lederen producten maakt.

De lederproducten worden gemaakt in een veilige en gezonde werkomgeving waar voedingsbehoeftes worden nagekomen, gezondheidskosten worden gedekt, eerlijke lonen worden betaald en vrouwen bevoegdheden krijgen.

Gebruikersverantwoordelijkheid

O My Bag gelooft dat ze een wereldwijde vraag kunnen creëren naar producten gemaakt met respect voor onze omgeving. De keuzes die we als consumenten maken, kunnen de wereld veranderen.