• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Umage

Merken
Kleur

Umage

Umage: Scandinavisch design

Umage werd in 2008 werd opgericht in 2008 in Kopenhagen, Denemarken als VITA

Alle dingen in de wereld die het leven mooi maken worden gemaakt door mensen die nog net ietsje verder gaan om jou deze buitengewone ervaring te laten beleven. In het Deens hebben ze daar een woord voor: UMAGE. Als je jezelf UMAGE maakt betekent dit dat je iets extra's gedaan hebt, dat je een extra inspanning geleverd hebt. En dat is net wat ze iedere dag opnieuw bij UMAGE proberen te doen. Anders heeft het helemaal geen zin.

Bij UMAGE reikt het Scandinavisch verhaal verder dan ooit tevoren. UMAGE combineert esthetiek, eenvoud en functionaliteit en infuseert dit met vakmanschap en milieuzorg. Het resultaat is selectief design met een duurzaam kantje.

In de zoektocht van UMAGE naar schoonheid en duurzaamheid, zoeken ze de harmonie en elegantie van de landschappen uit het Noorden. De ontwerpen zijn geworteld in het stadsleven en de ruwe natuur die de huizen in het Noorden omringt.

Kwalitatieve verlichting aan betaalbare prijzen

UMAGE streeft ernaar om kwalitatieve verlichting met een doordacht ontwerp aan te bieden aan betaalbare prijzen

Een van de absolute bestsellers van Umage is de EOS-lamp, die in 2012 geïntroduceerd werd. De EOS-lamp is gemaakt van witte ganzenveren. Deze worden veer per veer met de hand bevestigd op een papieren kern. De lampen produceren een zachte en gezellige gloed en omdat de lamp is afgeschermd, is ze geschikt voor elke hoogte! Wat het onderhoud betreft, blaas het stof gewoon weg met jouw haardroger!

De Eos-lampenkap werd onmiddellijk een succes en op vandaag kan je de lampenkap zowel gebruiken als hanglamp, als tafellamp en als vloerlamp. Eind 2017 introduceerde UMAGE zelfs een EOS als wandlamp.

Zorg voor het milieu

Vanuit een bekommernis voor het behoud van de planeet wordt alle verlichting verpakt in platte dozen

In het ganse productieproces probeert UMAGE de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden en de zorg voor het milieu zo hoog mogelijk.