• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Urban Nature Culture

Merken
Kleur
Sale
Urban Nature Culture Solstice plantenstaander klein
€59,00 €50,15
+
Sale
Urban Nature Culture Solstice plantenstaander groot
€89,00 €75,65
+
Sale
Urban Nature Culture Lisboa bloempot Ø 38 cm
Lisboa bloempot Ø 38 cm
€49,95 €42,46
+

Urban Nature Culture

Met een levenslange ervaring in huis- en lifestylecollecties, brengt de Nederlandse onderneemster en reizigster Anne Marie Hermans met trots een merk dat haar visie op de wereld weerspiegelt: Urban Nature Culture.

Wereldse inspiratie

Steeds op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar collectie van huisdecoratie, vindt Anne Marie onvergetelijke verhalen ver buiten haar thuisstad Amsterdam. Ze trekt erop uit om de wereld te ontdekken op wekelijkse basis en reist rond met als opdracht verborgen schatten te ontdekken en deze mee naar huis te brengen.

Urban Nature Culture brengt deze vele verhalen, zeldzame vondsten en verloren schatten tot bij jou.  Deze zijn verzameld gedurende vele jaren, worden gevonden in diverse culturen, in zowel gigantische metropolissen als afgelegen dorpen. De producten maken delen uit van onze samenleving als het werk van inventieve geesten en hardwerkende, creatieve mensen. Urban Nature Culture brengt deze wereld recht in jouw huis.

Het resultaat is een vrolijke en eclectische collectie.

Respect voor onze planeet

Elke item uit de collectie van Urban Nature Culture heeft zijn eigen, unieke verhaal en herinnert er ons aan dat we onze planeet als een groene en gezonde plek moeten houden. Respect voor onze aarde op elke mogelijke manier.

Ontdek deze filosofie in de materialen waaruit de artikelen zijn gemaakt zoals gerecycleerd glas, duurzaam hout, bamboe, linnen, jute...