• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Socket kurk sand

€66,00
Stel je eigen lamp samen met de coole collectie sockets, koorden en lampen van Nud Collection.

Materiaal: Kurk natuurkleur

Afmetingen: h 9 cm x diameter 4,8 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Nud Collection Socket kurk sand

De socket Sand van Nud Collection is gemaakt uit ge-upcyclede kurk. De bijhorende textieldraad is 3 meter lang en standaard voorzien van soepele koperdraad van 2 x 0,75 mm².

Knip de draad gewoon af op de geschikte lengte. Met een lengte van standaard 3 meter zijn de textielkoorden ideaal voor hoge plafonds (in de winkel kan je de koorden zelfs op een lengte van 6 m bestellen). Ook is er een plafondkapje bij van 50 mm diameter in kunststof wit of zwart (zwart plafondkapje enkel bij zwarte koord).

Eén enkele lamp in een hal of boven een bijzettafel kan een sober en sterk geheel vormen, maar met de collectie van Nud kan je ook een persoonlijk, speels geheel van lampen en koorden creëren. Hang de lampen op één lijn of lekker nonchalant door elkaar, het kan allemaal. Op de pinterestpagina van VIDA Design, tabblad Nud Collection vind je tal van voorbeelden.

Als je slechts één elektriciteitspunt hebt en je wilt meerdere lampen hangen, kan je dit doen door een plafondkapje met 3 of 5 uitgangen te voorzien, de koorden te leiden naar de plaats in het plafond waar ze naar beneden moeten komen en daar een haakje te hangen waarlangs de koorden naar beneden komen. De plafondkapjes met meerdere uitgangen vind je ook op onze webshop.

Kies nog een mooie koord voor je socket en maak je keuze voor een bijhorende lamp.