• Lorem ipsum

Op 26 oktober 2013 opende Nancy haar eigen design interieurzaak op de toen nog in aanleg zijnde De Munt. 

Nancy had al jaren een passie voor interieur en het ondernemen zat er ook wel in. Op een druilerige zondagmiddag opperde ze tegen haar echtgenoot het idee om een interieurwinkel in Roeselare te openen waar ze haar passie voor mooie interieurs kon verenigen met haar liefde voor de natuur. Een interieurwinkel met een hart voor mens, natuur en milieu. Klonk dit niet goed? 'Zeker, ga er maar voor', de druilerige regennamiddag leende zich niet tot veel verweer. 

Vanzelfsprekend moest de winkel 'vida design' heten, want wat er in vida design aangeboden zou worden had alles te maken met liefde voor het leven.

Na twee jaar hard werken werd de winkel in 2016 uitgebreid. Om klanten te kunnen inspireren met gezellige woonsferen heb je immers wat oppervlakte nodig. Het aantal m² in de winkel verdubbelde en Nancy's echtgenoot Geert kwam erbij. Met Nancy's ondernemersdiploma in interieurinrichting en Geert's diploma industrieel ingenieur bouwkunde vormen ze een echt powerkoppel.

De geslaagde samenwerking zorgde ervoor dat vida design in 2018 opnieuw kon uitbreiden en vernieuwen. De tijd was rijp voor de oprichting van een vida-team, met mensen die net zoals Nancy en Geert een passie hebben voor duurzame interieurstukken.