• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bolia

Merken
€1.449,00
+
€625,00
+
Madison sofa
€2.079,00
+
Posea Bank
€279,00
+
Cosima sofa
€3.106,00
+
€1.199,00
+

Bolia

 

Bolia, uniek Scandinavisch design


Bolia maakt meubilair, maar is geen gewone meubelproducent. Bolia is een designbedrijf waar creativiteit de basis vormt van alles wat ze er doen.


Het team van ontwerpers stopt hart en ziel in het ontwerpen van unieke collecties, vol van persoonlijkheid, liefde en eenvoud.


Alle Bolia meubelen worden met de hand gemaakt in Europa. Bovendien kunnen ontwerpen gepersonaliseerd worden naar eigen persoonlijkheid en smaak. Daarom beschikt Bolia bijvoorbeeld ook niet over een voorraad.


Meubelen uit unieke en eerlijke materialen


Bolia is grote fan van natuurlijke materialen als hout, leder, marmer, fineer, metaal, beton, wol, ... en houdt ervan om contrasten te creëren met kleur, details, humor en verrassende combinaties.


Hieronder sommen we enkele feiten over de gebruikte materialen op:

  • De stoffen voor de sofa's en ander meubilair zijn gemaakt van 100% wol of recycleerbaar polyester en zijn vrij van zware metalen als nikkel, lood of chroom.
  • De gebruikte wol is gecertificeerd door de internationale wolfederatie IWTO. Dit betekent dat de wol op respectvolle manier verzameld wordt.
  • Het leder wordt zorgvuldig manueel geselecteerd en geproduceerd zonder gebruik van chemicaliën.
  • De frames van de sofa’s zijn vervaardigd uit duurzaam hout. De gebruikte lijm van de meubelen is volledig op waterbasis en milieuvriendelijk.
  • Alle tapijten zijn Care & Fair gecertificeerd, wat productie zonder kinderarbeid garandeert.

 

Verrijk je interieur met Bolia


Bolia staat garant voor een eigenzinnig interieur met een Scandinavische touch. Het aanbod van het Deense merk richt zich voornamelijk op de belangrijkste leefruimtes in huis, namelijk de eetkamer en de zithoek. De zetels en salontafels blinken uit in hun eenvoud en zijn stuk voor stuk eyecatchers in je interieur. En wie wil nu niet gezellig aanschuiven aan een heerlijk gedekte Bolia eettafel uit massief hout?


Speur gerust even rond in onze webshop en maak alvast een selectie van je favoriete Bolia spullen. Onzeker over bepaalde kleuren of materialen? Zak dan gerust even af naar onze winkel in Roeselare. We helpen je graag in de keuze van de passende meubelstukken en decoratie voor jouw interieur.