• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
€3.378,00 €2.702,40
Maak kennis met Cosima sofalijn van Bolia. Een eenvoudige, maar toch eigenzinnige, modulaire sofa.

Materiaal: koudschuim met dons en veren; handgemaakt in Europa

Bolia Cosima sofa

Cosima is een ontwerp van het designduo KaschKasch uit Keulen. Cosima heeft heeft lage, vierkante armleuningen en rugkussens, een zacht comfort en een diepte waardoor je zin hebt om er avond na avond languit op te gaan liggen. In de lengte of in de breedte, ja, beide zijn mogelijk. 

De vierkante armleuningen zijn bovendien ideaal om je koffiekop of laptop op te zetten. En met zeven modules kun je Cosima helemaal aan jouw wensen, huis en persoonlijkheid aanpassen. 

Modules:

  • hoekmodule klein (links of rechts)
  • hoekmodule groot (links of rechts)
  • chaise longue  (links of rechts)
  • rugmodule klein
  • rugmodule groot
  • poef klein
  • poef groot

De modules kunnen los op zichzelf staan of met andere modules gecombineerd worden.

De Cosima sofalijn is in diverse stoffen en leders verkrijgbaar. Stalen van de stoffen zijn te bezichtigen in de winkel.

De Cosima sofalijn kan enkel in de winkel gekocht worden. Kom voor meer informatie langs in de winkel, bel ons op 051 80 11 91 of mail ons op info@vida-design.be.

De opgegeven prijs dient als indicatie, het is de "vanaf" prijs voor de opstelling 2 modules - klein hoekmodule. 

Onderhoudsvoorschriften

Cosima een zachte, comfortabele bank omdat er losse veren, dons en draad zijn gebruikt op een dikke laag koudschuim. Deze losse vulling wordt op zijn plaats gehouden door de tussenvoering in groeven te naaien. Deze bovenste vulling is heel zacht en kan worden verplaatst terwijl je op de bank zit en de vorm kan na verloop van tijd veranderen. Om de bank te onderhouden is het belangrijk dat je de boel regelmatig opschudt, maar het is niet mogelijk om de exacte vorm te behouden. Cosima wordt in de loop der tijd ronder van vorm en de naden volgen deze organischere vorm dankzij de zachte comfortabele vulling. Dit wordt gezien als normale slijtage en draagt bij tot de zacht look en feel van de sofa.