• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Karup

Geen producten gevonden...

Karup

Optimale benutting van een ruimte

Karup is een Deens label met als doel om bij ieder ontwerp de ruimte zo goed mogelijk te benutten.

Het label is gespecialiseerd in ruimtebesparende sofa's en sofabedden. Sofa overdag, bed 's nachts -  ideaal voor de logeerkamer of gewoon als sofa of bed eender waar in je huis.

 

Minimalistisch Scandinavisch design en futon matrassen

Karup is een combinatie van minimalistisch Scandinavisch design en Japanse futon matrassen in essentieel, plaatsbesparend meubilair voor onconcentionele leefruimtes: tiener- en puberkamers, studentenkamers, logeerkamers, eerste huizen en zomerhuizen.

Karup haalt alle voordelen uit de Japanse futons en komt met nieuwe, onverwachte oplossingen. Het resultaat is een visonair product, dat je nergens anders ziet.

Meubilair met persoonlijkheid: funky, uniek, kleurrijk en tegelijkertijd flexibel en betrouwbaar, een superieure combinatie van design en kwaliteit. 

Duurzame productie

Alle producten worden gemaakt met liefde, massief houten frames uit Scandinavische bossen en speciale, handgemaakte futons met hogekwaliteitsvullingen. ALTIJD. 

Karup weet dat de vulling bepalend is voor de duurzaamheid en het comfort van Futon meubilair, en daarom doen ze nooit toegevingen op de vullingen. Functionaliteit is de sleutelwaarde van de ontwerpen van Karup.

Alle frames worden gemaakt in Denemarken en Estland uit FSC gelabeld hout. Karup werkt graag met dennenhout, omdat dennenhout minder duur is dan andere houtsoorten, gemakkelijk plooibaar is, duurzaam en mooi is. Het dennenhout krijgt een watergedragen lak in diverse kleuren.