Garam Masala betekent letterlijk ‘hot spice blend’ in het Hindi. Het is een actief ingrediënt in bijna alle heerlijke bereidingen in de Indische keuken. Lees meer
Afhankelijk van de andere ingrediënten kan je Garam Masala combineren met andere kruiden om je gerecht een kenmerkende smaak te geven.
Garam Masala wordt meestal gebruikt op het einde van het kokkerellen om nog wat extra smaak toe te voegen, in curry’s echter wordt de specerij onmiddellijk toegevoegd met de bakolie.
Mill & Mortar levert kruiden van hoge kwaliteit die komen vanuit alle uithoeken van de wereld. Ze leveren enkel organische, fair trade en opspoorbare producten. De boeren die samenwerken met Mill & Mortar werken volgens oude tradities en dragen zorg voor hun grond. Alle kruiden worden met de hand geoogst en met de hand gesorteerd.
Mill & Mortar heeft vooral organische producten in het gamma. Kruiden die worden gestimuleerd door artificiële remedies om sneller te groeien, smaken nooit zo lekker als kruiden die de tijd hebben gehad om volledig volwassen te worden. Er wordt enkel een niet-organisch product in stock genomen wanneer er geen organische variant bestaat, zoals hun gerookte ‘hot pepper’
Begin alvast te experimenteren met je nieuwe zaadjes, bon appétit!
Materiaal | kardemom - koriander - komijn - zwarte peper - kaneel - kruidnagel - nootmuskaat |
Afmetingen | 50 gram |
Respect voor mens, natuur en milieu | kruiden
|
Onderhoudsvoorschriften | luchtdicht bewaren in donkere, droge ruimte |