• Lorem ipsum
jax zetel hk living grijs

Sommige van onze klanten weten niet waar te beginnen bij de inrichting van hun interieur en raken overweldigd door alle verschillende stijlen en kleurencombinaties.

Anderen zien hun nieuwe interieur helemaal voor zich en zijn al jaren aan het pinnen en dromen. Vandaag gaan we op bezoek bij deze laatste categorie klanten. Dit koppel heeft een onmiskenbare smaak, weet wat het wil en kiest hun spullen zorgvuldig uit, het is er altijd bonk op! Oordeel zelf maar, hun interieur lijkt zo uit de boekjes te komen.

modulaire zetel grijs

 

De Jax sofa kan je in elkaar puzzelen naar believen, laat je creativiteit de vrije loop en creëer je zetelmomentjes op maat van je gezin (en je huisdieren).

De Jax wordt alvast goedgekeurd door één van de honden des huizes. 

Jax sofa - HK Living

jax sofa hk living

De modulaire Jax zetel blinkt in zijn vel tegenover de rode bakstenen muur. In deze loft wordt er geopteerd voor een open einde aan de ene kant en een afgerond 'lobby-style' element aan het andere uiteinde. Hiertussen werd nog een bankje geplaatst, dat als handig tafeltje dient en de opstelling heerlijk origineel maakt.

Kussens van links naar rechts:

mooie bijzettafels

 

Geen standaard salontafels voor dit jonge koppel. Ze combineren enkele hippe bijzettafels van HK Living en mixen verschillende kleuren en materialen. Het heeft zo zijn voordelen om met losse, kleine tafeltjes te werken, je plaatst ze gewoon waar je ze nodig hebt. Staan er teveel? Gebruik er eentje als plantentafeltje.

Bank met latjes - HK Living

Metalen bijzettafel cream - HK Living

Keramieken bijzettafel aardekleur - HK Living

Glazen bijzettafel amber - HK Living

barkast hout

 

Drankkast, opbergkast, boekenkast, de Barbier kast heeft vele gedaantes. Hier figureert hij als barkast én spelletjeskast. Het grote voordeel van de Barbier zijn de schuifdeurtjes, zo hoef je geen plaats te voorzien voor openzwaaiende kastdeuren. Hierdoor kan je de kast open laten staan, pronkend met je mooie drinkglazen

Barbier kast - Zuiver

Glazen van boven naar onder:

interieur accessoires

 

Of omgekeerd, verberg minder aantrekkelijke spulletjes achter je kastdeuren en plaats je decoratie erbovenop. 

Fotoframe small - Urban Nature Culture

Glass art kaarshouders - Present Time

Quirky vaas cameo bruin - Urban Nature Culture

hk living servies

 

We verleggen ons naar de keuken, het kloppende hart van menig woning. De strakke, witte keuken kon wel een kleureninfusie gebruiken en hiervoor is HKLiving de geschikte kandidaat. Wat kleurrijk servies op de open planken brengt meteen vrolijkheid met zich mee.

Borden onderste plank

Chef ceramics rustiek zwart - HK Living
Chef ceramics rustiek roze - HK Living
70's pastakommen tiger - HK Living

eettafel scandinavisch

 

Dankzij het keukeneiland kan je jezelf op een counterstoel hijsen en een kopje koffie drinken aan je keukenwerkblad. Maar wie gasten ontvangt heeft algauw eetplaatsen te kort. De eetruimte van de loft bevindt zich tussen de leefruimte en open trap, een beperkte ruimte, vierkante. Hier maken onze klanten de slimme keuze voor een ronde tafel. Ronde eettafels nemen minder plaats in en zijn esthetisch gezien de beste optie in kleine, vierkante ruimtes

Mikado ronde eettafel - Ethnicraft

kleurrijk kunstwerk

 

We blijven in de ronde vormen met de Swing eetkamerstoelen van Bolia, afgewisseld met een krukje. Zo breng je speelsheid en luchtigheid in je eethoek. Het kleurrijke kunstwerk dat meteen in het oog springt, fleurt de eetplaats volledig op. Voeg zelf een IXXI toe aan je wand zonder te boren, deze Dries van Noten 3, ontworpen door Arty Guava werd geïnspireerd door de bekende Belgische modeontwerper.

Swing eetkamerstoelen - Bolia

Osso kruk - Ethnicraft

Glazen vaas roze - Hübsch

stijlvolle bureaustoel

Facturen betalen is al pijnlijk genoeg, je zit dus best wel comfortabel. De streelbare bureaustoel van Zuiver past met zijn taupekleur perfect bij de rest van het interieur.

Albert kuip bureaustoel - Zuiver

kaarshouders pastelkleuren

 

Deze pastelkleurige kaarshouders lijken wel om op te eten en brengen een fris detail aan de woning. Deze loft is het perfecte voorbeeld van hoe een moderne, strakke woning toch knus en uitnodigend kan worden door middel van kleur.

Booly kaarshouder - Fest Amsterdam

Geschreven door Kim Roman op 28/12/23

Foto's: AF-Fotografie