• Lorem ipsum

Onze winkel

Vida design is een interieurwinkel in hartje Roeselare. De Munt is de laatste jaren in Roeselare uitgegroeid tot de place to be! Wij zijn trots om er met onze winkel van 500m2 gevestigd te zijn!

In onze fysieke winkel beleef je gezellige interieurs en geven we je persoonlijk en deskundig advies om je woning smaakvol in te richten. Zo maken we van je huis the best place in the world!

Daarnaast hopen we je met onze webwinkel, waar heel wat van ons aanbod terug te vinden is, van thuis uit te inspireren. Vind je een artikel niet terug op onze webshop, bel ons gerust, stuur een mailtje of kom langs, we zoeken graag samen met jou of we het gewenste kunnen aanbieden.

We kozen de naam vida design heel bewust. Vida is het Spaanse woord voor 'leven' en vida design is dan ook een ode aan het leven. Viva la vida!

  • Enerzijds willen we je helpen om je interieur tot leven te brengen. Kom snuisteren tussen onze zorgvuldig gekozen items en vind wat je persoonlijkheid weerspiegelt. Blaas leven in je interieur dankzij een unieke compositie van voorwerpen die de kamer opfleurt en haar functie onderstreept. Breng een bepaalde sfeer in je interieur met hulp van kleuren - of materialencombinaties. Vida design helpt je graag dit allemaal te bereiken!
  • Anderzijds biedt vida design vanuit een groot respect voor alle leven artikelen aan van leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, die respect hebben voor natuurlijke en eerlijke materialen en voor ambachten en tradities. Artikelen van leveranciers waarvan de zorg voor het milieu deel uitmaakt van de waarden van het bedrijf. Zo zijn bijvoorbeeld veel van onze meubels lokaal geproduceerd uit FSC gelabeld hout, is ons textiel gemaakt uit biologisch katoen en het serviesgoed uit bamboe of keramiek. Je hebt dus met je aankoop niet enkel een mooi stuk voor je woning gekocht, je hebt ook een verantwoorde keuze met respect voor alle leven gemaakt!