• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jaspe stripe behangpapier- Marquee stripes

€86,94
Jaspe Stripe van Cole and Son is een klassiek behang met brede strepen, verkrijgbaar in maar liefst 8 kleurencombinaties.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 52 cm x 10.05 m

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Jaspe stripe behangpapier- Marquee stripes

Het Jaspe behangpapier is één van de oudste ontwerpen van Cole&Son.
Met zijn verfijnde en elegante indruk is dit eigenlijk tijdloos.
Het ontwerp werd vroeger handgemaakt door de Cole & Son fabriek in Noord Londen met een willekeurig borstel effect.

Nu werd het ontwerp gemoderniseerd, brede strepen herhalen zich op het behang, om tot een gebalanceerd, toch iets onregelmatig resultaat te komen.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!


De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt. 

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.