• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nuvole al Tramonto behangpapier - Fornasetti

€527,20
De Nuvole al Tramonto is een buitengewoon mooi ombré patroon dat het subtiele kleurspel van het op - en ondergaan van de zon vastlegt.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 68.5 cm x 300 cm ; herhaalpatroon 300 cm

Levertijd 1-2 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Nuvole al Tramonto behangpapier - Fornasetti

De lucht was een steeds terugkerend visioen van de artiest Piero Fornasetti en een blijvende inspiratiebron. Dit kan je duidelijk terugzien in het gedetailleerde Nuvole behangpapier vol met atmosferische wolkengravures.

De Nuvole is één van de meest geliefde en magnifieke designs van de Fornasetti collectie dankzij de opbollende wolken contrasterend met de romantische lucht.

Cole & Son heeft dit ontwerp in een modern jasje gestoken en uniek ombré effect gecreëerd dat de indruk wekt van een steeds veranderende hemel.

Nuvole al Tramonto is verkrijgbaar in 2 kleurencombinaties, Dusk en Dawn.
Dawn legt het licht van de opkomende zon vast terwijl Dusk de gloed van de ondergaande zon weet vast te leggen.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!


De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt. 

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.