• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Polo stripe behangpapier - Marquee stripes

€86,94
De Marquee stripes collectie is een viering van de schoonheid van eenvoud met één van de meest tijdloze en toegankelijke patronen.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 68.5 cm x 10.05 m

Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Polo stripe behangpapier - Marquee stripes

Marquee stripes biedt je een reeks speelse, elegante en gesofisticeerde stijlen die in elk interieur passen.

Van de klassieke twee kleuren streepbehang tot kleine strepen, met zijn uitgebreid kleurenpalet vind je zeker iets dat in je woning past.

Combineer dit met patroonbehang van Cole & Son voor een gedurfd, maar spectaculair resultaat.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!

De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt.

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.