• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Air nachtkast- eik

€279,00
Air is een massief eiken nachtkastje van Ethnicraft die toch luchtig en elegant overkomt.

Materiaal: massief eik - geolied

Afmetingen: 56 x 44 x 37 cm (BxDxH)

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Air nachtkast- eik

De naam spreekt voor zich, het Air nachtkastje van Ethnicraft wil zachtheid en luchtigheid scheppen in je slaapkamer, de poten staan schuin naar buiten om die openheid te creëren. Combineer met het Air bed voor een oogverblindend mooi resultaat.

Het Air nachtkastje is ontworpen door de designer van Ethnicraft; Alain van Havre. Van Havre is altijd geïntegreerd geweest in de complexiteit van interieuritems, dit motiveerde hem om product development te studeren aan de Design Academie in Eindhoven. Alle designs belichamen dezelfde tweestrijd volgens Van Havre; het doel is om een tijdloos product te creëren, met een knipoog naar de tijdsperiode waarin dit item werd gemaakt.

Het Air nachtkastje is beschikbaar in twee houtsoorten:

  • massief eik
  • teak

Eigenschappen:

Afmetingen: 56 x 44 x 37 cm (BxDxH)
Materiaal: massief eik - geolied
Opbergruimte: 1 lade

Onderhoudsinstructies - geolied eik

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afvegen in de richting van de korrel.
Droog dit met een proper doek om vlekken te voorkomen.

Oppervlak schoonmaken en verfrissen
Om je meubelen te verfrissen of om oppervlakkige vlekken te verwijderen (bv: potlood, balpen, wijn, fruit...) raden we Osmo Liquid Wax Cleaner aan. Dit product poetst, hervormt en herstelt de oorspronkelijke beschermlaag. 

Jaarlijkse zorg
Met verloop van tijd kan de oorspronkelijke hardwax laag vernieuwd moeten worden. We raden aan om Osmo Hardwax Oil Natural te gebruiken. In geval van verkleuring, hardnekkige vlekken of krassen is het aangeraden om het oppervlakte eerste te schuren.
Zorg ervoor dat het te behandelen oppervlakte droog en proper is alvorens de Hardwax Oil aan te brengen. Verdeel het product evenredig en verwijder het overtollige Hardwax Oil om vlekken te voorkomen.