• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stoelpad rond 37 cm schapenvacht SW

€42,00
Een stoelpadje in schapenvacht is de ideale oplossing voor een zachter zitcomfort of om je stoelen een warmere of gezellige look mee te geven.

Materiaal: 100 % schapenwol

Afmetingen: diameter 35 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Auskin Stoelpad rond 37 cm schapenvacht SW

Deze stoelpadjes in kortharige schapenvacht van Auskin zijn niet alleen heel decoratief om op een stoel of krukje te leggen, ze zijn nog heel functioneel ook! De lederen onderkant zorgt er immers voor dat de stoelpadjes niet gemakkelijk verschuiven op een stoel en de bovenkant in schapenvacht zorgt ervoor dat je lekker warm en zacht zit.

De schapenvachtjes van Auskin zijn afkomstig van Australische of Nieuw-Zeelandse schapen van een mengsoort waaronder de Merino schapen. De schapen hebben een zeer dikke vacht en enkel de mooiste worden uitgekozen. De kwaliteit van de vachtjes is de hoogste: premium kwaliteit en de vachtjes dragen allen het Woolmark kwaliteitslabel voor wol. 

De stoelpadjes hebben een diameter van 35 cm. Staaltjes van de kleuren kan je bezichtigen in de winkel.

Voor alle licht- en mediumgekleurde schapenvachten heeft Auskin het Oekotex label behaald. Het Oekotex label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens. Auskin werkt er intussen hard aan om dit label ook te behalen voor de donker gekleurde schapenvachten.

Weetje

Wist je dat wol eigenlijk niet 'warm' is?  Wol is een natuurlijke isolator waarbij de lucht die tussen de vezels gevangen zit, de temperatuur regelt. Wol voelt door deze isolerende eigenschappen warm aan als het koud is en koud als het warm is. Daardoor is wol ook een ideale materie voor poefs en zitzakken.

Onderhoudstip

Wassen mag niet, wol is zelfreinigend: het heeft een vettige laag waardoor het vuil afstoot, dit kan je versnellen door het te kammen met een hondenkam.

Mochten er wel vlekken in komen, maak dan de vlek nat met koud water, was de vlek uit met een beetje babyshampoo (dit is zeepvrij), borstel uit en laat uitdrogen. Met name de leerkant van de schapenvacht mag niet nat worden.