• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dutchbone

Merken
Kleur

Dutchbone

Invloeden uit de hele wereld

Dutchbone is een dynamisch label met de focus op ontwikkeling, import en groothandel van wereldwijd geïnspireerde producten.

 

Dutchbone houdt van ...

Dutchbone houdt van meubilair. Van interieurs die geïnspireerd worden door diverse culturen. Van producten met een ziel. Van producten met een handtekening. Van de producten die ze ontdekken tijdens reizen. 

Dutchbone houdt van de bijzettafels gemaakt door houtsnijders die wonen aan de rivieroever van de Dhundbar regio in India, van Arabisch geïnspireerde tapijten, van industriële wijncabinetten en Marokkaanse hanglampen, van de klassieke Chesterfieldsofa en van fauteuils voor mannen met stijlvolle baarden en old school tattoo. Waarmee we maar willen zeggen: zonder unieke handtekening is het geen echt Dutchbone product.

 

Ambachten en industrie

Hun collectie is een samensmelting tussen ambachten en industrie. Een betaalbare collectie die altijd in beweging is. Waar je ook woont, in een lof in New York, in een woonboot in Amsterdam of ergens op het platteland: Dutchbone heeft zeker iets in de collectie waar je als een steen voor zal vallen!