• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ferm Living

Merken
Kleur
€329,00 €164,50
+
Sale
Ferm Living Pinstripe deken
Pinstripe deken
€115,00 €57,50
+
€79,00 €39,50
+
€149,00
+

Ferm Living

Ferm Living is een Deens label dat producten ontwerpt voor elke kamer in huis. Het gamma omvat behang, textiel, decoratieve voorwerpen, muurstickers, ontwerpen voor de keuken, badkamer en bureau en een grote collectie voor kinderen.

De producten van Ferm Living dragen de Scandinavische designtradities uit, maar met een retro kantje en opvallende grafische patronen die elke product een hedendaags uiterlijk geven. Ferm Living heeft een voorkeur voor eerlijke materialenen gaat voor duurzame en biologische alternatieven wanneer dat haalbaar is. De producten zijn gemaakt uit biologisch katoen, gerecycleerd papier, leder, hout, porselein en metalen.

Opvallend is dat de vorm van een huis telkens terugkeert in de ontwerpen. Dit geeft een betekenis: de producten van Ferm Living worden gemaakt om in huis te plaatsen en de eenvoudige huisvorm is hier het iconische symbool van.

De wortels van Ferm Living liggen in Denemarken, waar Trine Andersen in 2005 een grafisch ontwerpstudio oprichtte. Het besluit om haar eigen bedrijf te starten ontsproot uit een beeld van een vogel op een tak, klaar om weg te vliegen. Op vandaag maakt de vogel nog altijd deel uit van het logo van Ferm Living.

Een woord van de oprichtster:

“Ik werd voor de naam "ferm"eigenlijk geïnspireerd door mijn grootmoeder. Toen zij zei dat iemand "ferm på fingrene" was – wat wil zeggen “handig” of letterlijk "goed met de vingers" werd dit hoog ingeschat. Ik denk graag ze het gamma producten van Ferm Living zou goedkeuren. Ze zijn modern, maar ook met een geruststellende huiselijke kwaliteit en we doen hard ons best om ervoor te zorgen dat elk stuk goed wordt gemaakt.”