• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Skagerak

Merken
Kleur

Skagerak

Skagerak is een familiebedrijf met roots in Scandinavië en zijn schitterende meubeltraditie. Hun passie voor hout en hun focus op kwaliteit is altijd een vast gegeven gebleven tijdens hun evolutie naar een modern designmerk. De uitgebreide selectie van hedendaagse producten in verschillende materialen zijn gemaakt door zowel vooraanstaande ontwerpers als nieuwe up-and-coming talenten.

Duurzaam en alsnog een streling voor het oog

Skagerak definieert duurzaamheid als volgt: producten gemaakt om verschillende generaties lang mee te gaan. Daarom ontwikkelen ze tijdloze producten die binnen 20 jaar nog altijd even mooi en relevant zijn zoals nu. Met deze visie trekken ze al jaren verschillende leeftijden aan en brengen ze elke dag schoonheid in het dagelijks leven.

Stijlvolle producten gekenmerkt door vakmanschap en duurzaamheid

Skagerak staat voor eerlijke productie, transparante werkrelaties en goede werkcondities. Ze hebben een nultolerantie voor kinderarbeid en dwangarbeid en nemen actief deel aan initiatieven om milieuverontreiniging tegen te gaan.

Het merendeel van hun eiken meubelen zijn ook FSC gecertificeerd. Hun doel is om tegen 2020 al hun meubelen een FSC label toe te kennen. Dit kunnen we bij Vida Design alleen maar toejuichen!

Wat heeft Skagerak voor jou in petto?

De collectie van Skagerak is zeer uitgebreid. En dit is eigenlijk een understatement want Skagerak heeft design voor zowel binnen- als buitenshuis, in verschillende materialen, voor elke leefruimte, met bijhorende accessoires! En dat allemaal in een stijlvol, budgetvriendelijk en tijdloos kader. Wat kunnen we nog meer verlangen van een Scandinavisch merk?

Maak kennis met de Cutter collectie meubilair voor de hal, de handige en degelijke Dania opstapjes en de eenvoudige, maar heel stijlvolle spiegels.

Ook voor de werkruimte heelft Skagerak functionele en elegante oplossingen. De Norr magazinehouder staat bijvoorbeeld heel mooi boven de Georg bureautafel!