• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

StoryTiles

Merken
Kleur

StoryTiles

StoryTiles maakt kunst op tegels, hout en kaarten. Elk design heeft een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met modern elementen. Alle StoryTiles producten worden ambachtelijk gemaakt in Nederland, vanuit de thuisbasis in Amsterdam.

 

StoryTiles: miniatuurverhalen op Hollandse Witjes

Keramieken tegels worden al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. De witte keramieken tegels worden 'Hollandse Witjes' genoemd.

StoryTiles zijn miniatuurverhalen op Hollandse Witjes. Amsterdamse beeldend kunstenaar Marga van Oers geeft oude tegels een nieuw leven met haar unieke, gedetailleerde en humoristische collages en ontwerpt ook moderne tegels. Intussen zijn er ook samenwerkingen met andere kunstenaars.

Elke StoryTile vertelt een eigen verhaal en is met liefde, oog voor detail en humor ontworpen. Alle tegels worden in Nederland ambachtelijk gebakken op hoge temperatuur. De kunstwerkjes zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor het bijzondere design levenslang mee gaat.

De tegels worden geleverd met een ophangsysteem en zijn beschikbaar in 3 verschillende maten, waarvan de medium formaat gelijk is aan de originele Oud Hollandse tegel.