• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Yumeko

Merken
Kleur

Yumeko

Change the world sleeping (and bathing). Dat is de droom van Yumeko. Ze maken beddengoed van de hoogste kwaliteit dat tegelijk duurzaam en betaalbaar is. Door jou mooie, duurzame alternatieven te bieden voor bed en bad willen ze jouw leven wat aangenamer en comfortabeler maken en de wereld wat schoner en eerlijker.

Positieve veranderingen voor iedereen
Yumeko is ervan overtuigd dat positieve maatschappelijke veranderingen in gang gezet kunnen worden door bedrijven en hun klanten. Door Yumeko en door jou dus. Hoe meer mensen mee doen, hoe groter de verandering.

In de wereld van ‘slapen en baden’ is veel verbetering mogelijk: nu is er een productieketen vol onmenselijke praktijken en onnodige vervuiling. En dat is helemaal niet nodig.

De fairchain van Yumeko
Yumeko werkt mét en áán een schone en eerlijke keten, een FairChain, voor alle producten in de slaap- en badkamer. Dat is 'beter slapen' in alle opzichten: comfortabeler, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed.

Ze zoeken over de hele wereld voor jou naar de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen. En doen er alles aan om je te verzekeren van top kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

De certificaten van Yumeko
Alle producten hebben een biologisch- en/of fairtrade certificaat en zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Je voelt niet alleen het verschil, je maakt ook het verschil.

Hun GOTS (Global Organic Textile Standard) certificaat garandeert dat hun katoen en hun wol puur biologisch zijn. De hele keten, van katoenplant en schaap tot dekbedovertrek en dekbed, voldoet aan de strengste biologische eisen. Zo kan je er er zeker van zijn dat er schoon wordt geproduceerd van de boerderij tot jouw slaapkamer.

Hun Fairtrade certificaat garandeert dat ze de katoenboeren en de vakmensen die hun producten maken eerlijke lonen betalen en dat ze in goede arbeidsomstandigheden werken. Vrouwen worden binnen de katoencoöperaties hetzelfde behandeld als mannen, van stemrecht tot hetzelfde loon.

Oh ja.

Yumeko is een Japanse meisjesnaam bestaande uit de woorden Yume en Ko. Ze betekenen "droomkind" of "droommeisje" en dat vinden we heel toepasselijk voor wat we doen. Een droom die we samen met u werkelijkheid willen maken.