• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Torsion ronde eettafel eik natuur

€699,00
De Torsion eettafel van het Belgische Ethnicraft is gemaakt met geavanceerde houtbewerkingstechnieken en combineert een stabiele basis met sculpturale elegantie.

Materiaal: Massieve eik, afwerking gepigmenteerde hardwaxolie

Afmetingen: diameter 70, 90 of 127 cm x (H)76 cm

Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Torsion ronde eettafel eik natuur

Deze eettafel van Ethnicraft ziet er luchtig uit met een subtiele complexiteit. De tafel is gemaakt van massieve eik en is verkrijgbaar in drie maten. Hij is ook verkrijgbaar in zwartgebeitste eik.

Bij massief hout zijn kleine variaties in textuur en kleur mogelijk. Ethnicraft gelooft dat dit bijdraagt tot de charme en het karakter van hun producten.

Bij massief hout zijn kleine variaties in textuur en kleur mogelijk. Na enige tijd zal het eik van deze tafel donkerder worden. Ethnicraft gelooft dat dit bijdraagt tot de charme en het karakter van hun producten.

De Torsion eettafel in eik natuur van Ethnicraft is afgewerkt met een gepigmenteerde hardwax olie. Deze afwerking geeft het meubel de gewenste natuurlijke kleur en zorgt voor een natuurlijke bescherming die afstotend werkt tegen meeste stoffen en vloeistoffen. 
Maar dit is geen waterdichte garantie tegen vlekken.

Onderhoudsinstructies indien geolied
Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afvegen.

Oppervlak schoonmaken en verfrissen
Om je meubelen te verfrissen of om vlekken te verwijderen (bv: potlood, balpen, wijn, fruit...) raden we Osmo Liquid Wax Cleaner aan. Dit product poetst, hervormt en herstelt de oorspronkelijke beschermlaag. 

Jaarlijkse zorg
Met verloop van tijd kan de oorspronkelijke hardwax laag vernieuwd moeten worden. We raden aan om Osmo Hardwax Oil Natural te gebruiken. Merk op dat het belangrijk is om na het aanbrengen het overtollige product te verwijderen om na het drogen witte vlekken te vermijden.

Hardnekkige vlekken en herstellingen
Om een hardnekkige vlek of een oppervlakkige kras te verwijderen, kan je het oppervlak schuren en afwerken met een nieuwe laag hardwax olie.