• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Whitebird tv-kast eik

€1.709,00
De Whitebird TV-kast van het Belgische Ethnicraft is een kwalitatief en functioneel TV-meubel met een strak en luchtig design.

Materiaal: massieve eik; 1 deur/ 1 klapdeur/ 2 lades

Afmetingen: (W)180 cm x (D)45 cm x (H)61 cm

Levertijd 6-8 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ethnicraft Whitebird tv-kast eik

Voor de Whitebird collectie brengt ontwerper Alain van Havre tegengestelde elementen samen en combineert hij zachte, ronde pootjes en in het oog springende grafische lijnen in lichte en luchtige ontwerpen.

De Whitebird TV-kast heeft één deur, een openvallende deur en twee lades en komt in twee versies.

De Whitebird TV-kast in eik natuur heeft als afwerkingslaag een gepigmenteerde hardwax olie gekregen.

Onderhoudsinstructies bij afwerking olie

Deze afwerking geeft het meubel de gewenste natuurlijke kleur en zorgt voor een natuurlijke bescherming die afstotend werkt tegen meeste stoffen en vloeistoffen. Maar dit is geen waterdichte garantie tegen vlekken.

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat. Bij morsen direct afkuisen.

Oppervlak schoonmaken en verfrissen
Om je meubelen te verfrissen of om vlekken te verwijderen (bv: potlood, balpen, wijn, fruit...) raadt Ethnicraft Osmo Liquid Wax Cleaner aan. Dit product poetst, hervormt en herstelt de oorspronkelijke beschermlaag.

Jaarlijkse zorg
Met verloop van tijd kan de oorspronkelijke hardwax laag vernieuwd moeten worden. We raden aan om Osmo Hardwax Oil Natural te gebruiken. Merk op dat het belangrijk is om na het aanbrengen het overtollige product te verwijderen om na het drogen witte vlekken te vermijden.

Hardnekkige vlekken en herstellingen
Om een hardnekkige vlek of een oppervlakkige kras te verwijderen, kan je het oppervlak schuren en afwerken met een nieuwe laag hardwax olie.

De Whitebird TV-kast in eik met omranding zwartgebeitste eik heeft als afwerkingslaag een vernislaag gekregen.

Onderhoudsinstructies bij afwerking vernis

Vernis biedt een goeie bescherming tegen vlekken, terwijl het de natuurlijke look van het eik bewaart. Maar ook met deze preventieve behandeling moet bij morsen de vloeistof direct afgekuist worden.

Dagelijkse zorg
Afvegen met een vochtige doek met een milde oplossing van warm water en natuurlijke zeep. Gebruik geen zeep die detergent bevat.