• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Acquario - Fornasetti

€240,24 €216,22
Dit vliesbehang van Cole and Son met vissenmotief werd geïnspireerd door het fascinerende en mysterieuze karakter in de diepten van de zee. De grillige samenstelling en de kleurtinten van het classicisme creëren een unieke en opvallende wandbekleding.

Materiaal: vliesbehang

Afmetingen: 68.5 cm x 10.05 m ; herhaalpatroon 76 cm

Levertijd 2-4 weken
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cole & Son Acquario - Fornasetti

De wonderbaarlijke geest en gedetailleerde hand van Fornasetti gecombineerd met de geschoolde vakmanschap en artisticiteit van de Cole & Son ontwerpstudio, geeft als resultaat deze klassieke collectie van grillige patronen ingesteld op het inspireren van de verbeelding.

Cole & Son, opgericht in Londen in het jaar 1875, bezit een enorm archief met enkele van de belangrijkste historische behangontwerpen in de wereld. Cole & Son heeft behang geproduceerd voor vele historische gebouwen, waaronder Buckingham Palace, Het Witte Huis en de Houses of Parliament. Hun prachtige archief is nog altijd een bron van inspiratie voor nieuwe collecties. Ontwerpen worden zorgvuldig geselecteerd, aangepast en ingekleurd en vervolgens gedrukt door ambachtslieden op dezelfde wijze als 100 jaar geleden!

De huidige collecties van Cole & Son weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, evenals een voortdurende passie voor nieuwe, originele ontwerpen.

Je kan bij VIDA Design alle behangpapieren van Cole & Son bestellen, ook deze die je niet op de webshop vindt.

Stalen behangpapier

Kom stalen van de behangpapieren inzien in de winkel. De behangcatalogussen liggen er verlangend te wachten om ingekeken te worden.