• Lorem ipsum

Timothy is een graag geziene klant bij vida design, altijd met een glimlach op het gezicht en met veel gevoel voor stijl en interieur. Hij gaf zijn klein stadsappartement een make-over met vida design spullen.

Kleine leefruimte

Door zijn druk leven koos hij er bewust voor om klein te wonen. Toch slaagde Timothy erin om met een beperkt aantal m² een knus en gezellig interieur te creëren dat ruimtelijk oogt. Timothy heeft een voorliefde voor een zacht industriële stijl en wist deze op sublieme wijze in zijn stadsappartement te integreren.

Het appartement behoudt een luchtige sfeer door een aantal slimme keuzes:

  • een beperkt en rustig kleurenpalet: Timothy koos voor een een beperkt aantal kleurtinten in zijn appartement. Roest, cognac en eikenhout vloeien perfect in elkaar over. De complementaire kleur blauw legt de accenten. 
  • lage meubels: door te kiezen voor lage meubels blijft een groot deel van de muur vrij, dit zorgt voor een open gevoel. 
  • meubels op poten: de keuze van je meubels is heel belangrijk als je te maken hebt met een kleine ruimte. Kies voor meubels op (hoge) poten om een luchtig gevoel te behouden.
  • ronde vormen: bij gebruik van ronde vormen kun je letterlijk 'de hoekjes aflopen'. Je wordt niet beperkt door hoeken, wat zowel optisch als praktisch ruimte creëert. Een ronde tafel, een sofa met afgeronde hoeken, een fauteuil met organische vormen, ronde bijzettafels, een ronde poef, ze zorgen niet enkel voor een zachte uitstraling, ze dragen ook allemaal bij tot plaatsbesparing. 

 

Nog meer realisaties?

Meer info over ons interieuradvies?